Sagas trädgård

Sagas trädgård

söndag 25 mars 2012

På slutrakan.....

Har hunnit med en hel del idag......ändrade klockan redan i gårkväll,så det var gjort men redan från arla morgonstund körde vi iväg till Abbas för mera jobbande,R spika fast de sista foderbräden,extra breda som jag måla igår till vardagsrummet, och jag målade golvlister. Allt målande och sågande sker nuförtiden i förrådet,det börjar bli såpass färdigt.
Efter detta jobbpass susade vi hem för att infinna oss på begravning,R;s faster dog häromdan märkt av ålder o sjukdom.
Nu är liten grisstek i ugnen o doftar gott så snart blir det maat här hos oss!
Jaa,häromdan var mattläggarn på besök,vi blev nöjda med mattan på plats,liite svårt att utse hur slutresultatet blir av bara en liten provbit,men såhär ser den ut:


Det gråa upptill är bara täckpapper vi skyddar golvet med än så länge.......nya lampan hänger på plats :)

En solig dag för ca 2 veckor sen......snaaart kan vi flytta in :) Jippiiii :)
Ha en bra vecka o hoppas solen o värmen är på kommande!



torsdag 8 mars 2012

Här varde målat!!

NU har vi kommit ganska så långt i vårt framtida hus,allt! är målat(laserat) utom badrum/bastu o det är små ytor.Men ännu fattas kaklet vi beställde för nån vecka sen (strul me leveransen) och golvmattor...köksinredning....kopplat värme o vatten  o säkert en hel del till som ja glömt,förrän det är dags att flytta in.Men väntar såååå :)
Laserade vardagsrummet brunt,men det är väldigt små ytor av den fina chokladbruna färgen (mest fönster) men vi blev väldigt nöjda, nu kom de stora rutorna till sin rätt med kontrasten mörkt och ljust kring fönstren,lägger upp lite bilder....



Hade tyvärr nå fläckar på linsen på gamla kameran som fått hänga med men bortsett från fläckarna så ser ett vardagsrumshörn ut såhär......

Den delen av köksväggen som blir synlig,andra väggar får köksinredning...vit,mjaa man kan ju undra om vi har dålig fantasi.... men kanske rött had "skure se":))

Har ingen bild av hallen men den är vitlaserad......mer bilder kommer allteftersom,nu ska jag ta kvällen har ännu en avlönad arbetsdag denna vecka,sen tar jag heelg!!

Ha de bäst,hälsn:

fredag 2 mars 2012

Norge feb-12

Vi tog ett litet avbrott i vardagen med byggandet och flög iväg till min syster i Norge i måndas,skönt med ett avbrott i annars inrutade dagar,vi hade tur med vädret oxå en dag körde vi upp till Sjusjöen (bara ca 30 min körning) från systerns,det var bara skidor +rätt klädsel för det som saknades,men vi satte oss i en snödriva o åt o drack medhavd matsäck


                                               Fina spår och en fin gammal hytte


Vi hann oxå inom några bekanta i Brumunddaln o lite shopping så jag fick handlat lite "snurrepipperier" härligt nytt ord jag lärde mej,betyder ungefär "krimskrams" :) Men nu är vi hemma igen i solen här oxå,så vi tar några krafttag med huset nu så är vi snart klara,ha de gott!!