Sagas trädgård

Sagas trädgård

onsdag 28 november 2012

Dörrkrans

Glest med inlägg nuförtiden,men intensivt med långa dagar i jobbet och så har jag nu inte så mycket att komma med heller.......:)
Försökte mej häromkvällen på att göra en dörrkrans,samlade vitmossa i helgen,har inte gjort nån krans förut men när jag såg en trädgårdsväns beskrivning (tack Berit) på hur enkelt man kan göra stommen o slippa köpa så då bestämde jag mej för att försöka.

Hängde den på ladu dörren för jag blev inte sådär 100% nöjd me den.....men såhär ser den ut!





Den gamla julbockstommen var så dålig vid närmare granskning så R lovade göra en ny,tror jag ska försöka få klädd den på lördag.

Trevlig lillajul!


 

måndag 12 november 2012

Novembermörker

Hunnit en bit inne i november redan,farsdagen är firad o klar både hemma och på jobbet där vi gjorde viktiga pappagrejer med barnen :)
Mörkret sänker sej mer o mer för varje dag över nejden,men så ska väl november vara...? Tröttsamt med regniga ruggiga månader när det inte blir helt ljust på hela dagen,men så plötsligt kommer solen fram och allt blir så vackert.Ingen snö har vi heller (den kom o for) kanske det hinner komma igen före julen....
En fördel med mörkret är ju att då har man all orsak att tända ljus o lyktor som jag tycker om,beställde förresten nya sovrumsgardiner (o köksgardin till sommaren) från www.gardsromantik.se härom dagen,där hittar man mycket intressant, jaa en liten madonna med barn fick oxå följa med...såhär ser det ut när de är strukna o klara.....

Nöjd med dem blev jag och gubben klagar inte så då är det ok :)

Och såhär ser sommargardinen ut...obs!lånat bilden från deras sida
Madonnan.....en rofylld historia(i gips antar jag) såå fin!



                                                                 


Ha det bra i november mörkret!