Sagas trädgård

Sagas trädgård

lördag 20 februari 2016

Vintervitt!

Hej hallå! Länge sen sist! Nu är det vinter och skidan den slinter......njaa kanske för andra men jag är ingen skidåkare,däremot är det många barn i farten vet jag just idag för Barnens Vasalopp går av stapeln i Larsmo och maken är funktionär där just nu!

Jag har just gjort nåt spännande!!! Fick nämligen häromdan mejl från tidningen Kesäpuutarha att dom sett min profil och bilder på Öppna trädgårdar/Avoimet puutarhat sidan och frågade om jag vill delta i en (typ tävling)... sända in några bilder och sen om de blir publicerade i tidningen så kontaktar dom en och gör en kort intervju,några nummer av tidningen får man etc. nåå det är väl tusenmiljoner andra dom oxå sänt detta till men nog vore det kul om ens bilder blir publicerade och andra får njuta av just mina bilder :)

Så är vi oxå här hos oss i planeringsstadiet av vårt uterum/orangeri,det ser jag framemot blir till verklighet.
I senaste nummer av Hus o Hem o Trädgård finns ett som tilome gubben blev inspirerad av!
Klart är att det blir murad sockel,stommen i trä som betsas i liknande färg som vårt hus,väggar av glas men heltäckt tak,dubbeldörr på gaveln mot trädgården.Åh va ja väntar och längtar tills vi kan börja ta första spadtagen!!

Här följer några bilder som visar att kölden biter i kinderna ett tag ännu!!





Hej så länge/Saga