Sagas trädgård

Sagas trädgård

måndag 4 april 2011

Mexico del I

I helgen kom vi då hem från en paradisisk vistelse på 2 veckor i Mexico.Anade att det skulle vara ett underbart ställe Riviera Maya som vi besökte med närliggande platser och det var det oxå med råge!!

Främsta anledningen att vi sökte oss just till Mexico var efter tips av min brevvän i ungdomen Jorge som berättade att Riviera Maya är en plats värd att besöka,vi fick nämligen ny kontakt vi Fb för ca 2 år sen.

Han och hans fru Veronica besökte oss en helg när vi var där,dom bodde på ett närliggande hotell,de hade rest 14 timmar med buss (en väg) för att få träffa oss!! Jorge hyrde en Jeep över veckoslutet så vi skulle ha behändigare att ta oss fram.På fredagskvällen åkte vi in till Cancun där de ville bjuda oss på en fin restaurang,vi åt jättegott italienskt.Jag hade tagit med några gamla brev (jag är sparsam) o fotografier från när han var i 15-18 års ålder,till stor glädje för honom och Veronica att se!


På lördagen hämtade de oss kl 11 för att vi skulle åka in till Playa del Carmen o strosa runt lite,vi besökte en jättetrevlig bar/restaurang Senor Frogs
Och provsatte en lite speciell stol :)) Som matchade väldigt till min röda top....


På lördagskvällen promenerade vi till deras hotell där vi gjorde en rundvandring,en helt otrolig djungelaktig innergård där,tyvärr ingen bild...senare åkte vi in till Playa del C igen för att äta middag,vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans där jag oxå prövade på att äta Napolites,en kaktus som lär vara väldigt hälsosam,helt ok i smaken men behövde ganska mycket salt.På söndag var vi då tvungna att ta avsked för deras långa resa hem och till resp.jobb.Han är tandläkare och hon jobbar som bokförare på ett stort företag.

Vi överräckte en del gåvor från Finland men mottog i mångfalt presenter från Mexico!!Hoppas vi ses snart igen,men håller kontakten via Fb o msn så länge. Adios amigos!!


2 kommentarer:

  1. ni verkar ha haft en underbar semester:)
    Ha en underbar dag!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin blogg du har :) Och Mexico verkar ha varit underbart!
    / fd kalvholmsbo på sommaren

    SvaraRadera