Sagas trädgård

Sagas trädgård

torsdag 8 mars 2012

Här varde målat!!

NU har vi kommit ganska så långt i vårt framtida hus,allt! är målat(laserat) utom badrum/bastu o det är små ytor.Men ännu fattas kaklet vi beställde för nån vecka sen (strul me leveransen) och golvmattor...köksinredning....kopplat värme o vatten  o säkert en hel del till som ja glömt,förrän det är dags att flytta in.Men väntar såååå :)
Laserade vardagsrummet brunt,men det är väldigt små ytor av den fina chokladbruna färgen (mest fönster) men vi blev väldigt nöjda, nu kom de stora rutorna till sin rätt med kontrasten mörkt och ljust kring fönstren,lägger upp lite bilder....Hade tyvärr nå fläckar på linsen på gamla kameran som fått hänga med men bortsett från fläckarna så ser ett vardagsrumshörn ut såhär......

Den delen av köksväggen som blir synlig,andra väggar får köksinredning...vit,mjaa man kan ju undra om vi har dålig fantasi.... men kanske rött had "skure se":))

Har ingen bild av hallen men den är vitlaserad......mer bilder kommer allteftersom,nu ska jag ta kvällen har ännu en avlönad arbetsdag denna vecka,sen tar jag heelg!!

Ha de bäst,hälsn:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar