Sagas trädgård

Sagas trädgård

måndag 20 augusti 2012

Åland


I helgen som gick blev det ett besök till Åland för oss,vi reste tillsammans med R;s föräldrar,men alla syskonen var samlade där oxå,orsaken till resan var något så ovanlig och sorgesam som en dubbelbegravning,eftersom  R;s farbror+fru dog båda inom några timmar,80+ båda två så de fick bokstavligen både följas åt hela livet och döden behövde inte skilja dem åt heller....

Vi hann med en del annat oxå,på lördagen var alla samlade hos lillebror Sören me familj som är bosatt alldeles invid Lemströms kanal.väldigt vackert ställe...som så många andra på Åland :)

                              Hela syskonskaran samlad med föräldrarna nederst.......

                                                         
                                                            Mina svärföräldrar

                                             
                                          Faffa med 2 av sönerna och 2 barnbarnVi hann med ett besök ut till Käringsund på Eckerö,snabbvisit till min kusin Bodil som är bosatt i Jomala,och förstås en del shopping :)

En annorlunda helg med andra ord!

Ha en bra vecka!

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hej! Blev följare av din blogg i sommar..
  Har bott på Åland..i Lemland i 6 år (flyttade tillbaks till Pedersöre för tre år sen) Härligt att se bilder därifrån igen : )
  Jättefina bilder av ert nya hus och trädgår också!
  /Cika

  SvaraRadera
 3. Hej Cika! Vilket sammanträffande att du bott just i Lemland :)roligt att du ville bli min följare av bloggen,tack..vi är väldigt nöjda såhär långt me huset/Saga

  SvaraRadera