Sagas trädgård

Sagas trädgård

söndag 29 augusti 2010

Augusti...

Börjar lida mot sitt slut nu..och i helgen firades villa avslutning/venetziad med buller och bång!! Hade tänkt få in några bilder från i lördags som jag tog med telefonen men nu hittar jag inte alla tekniska attiraljer så det får vara.
Vi for till Holken redan på fredagskvällen,blev bjudna på supergod mat av villagrannen! jaa,tänk om alla fick ha så trevliga grannar:)) Lördagens program bestod av att elda upp en massa ris och gamla delvis ruttna granstockar,bra väder för det....9 tiden tände jag facklor på stranden när mörkret börja falla,såå fint när alla har några på sina stränder.De flesta skjuter raketer och fyrverkeriet var sannerligen igång vid 10 tiden,vi hade däremot inga utan satsade pengarna i mat:) Vi gjorde köttfärsbiffar på muurikkapanna över öppen eld,grillade champinjoner inrullade i bacon...varma tomater,fixade till hamburgare av härligheten.Ringde åt några vänner och hörde om dom hade lust på lite mat,och där i kvällens mörker (upplyst av raketer) anlände dom och vi hade en riktigt trevlig afton.
När vi kom hem idag hade jag en del att klippa o ansa i trädgården,det är så fint ännu när så mycket blommar,på terassen summersnow och dubbla rosenlisan

Vackra " Madame Coultre´" blommar just nu

" John Davis" rosen vilar sig på lyktan..


Ha en riktigt bra vecka alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar