Sagas trädgård

Sagas trädgård

lördag 27 november 2010

Lilla Jul...redan!

Hann inte riktigt med iår :) men gör inget,när man har roligare att tänka på går tiden så snabbt! Bocken står i värmen i förrådet och väntar på sitt ris...men idag fick jag upp ljusslingan i rosportalen,en vanlig varmgul,avskyr blinkande eller kallt blått eller all världens som dom säljer nuförtiden.

Det roliga,att riktigt få längta efter..som att suga på en god karamell..är nog att vi tog tag i saken och har bokat resan till Mexico!! Playa del Carmen för att vara exakt,det ligger på udden längst söderut och karibiska havet,yesss varmt,turkosblått hav och vit sand,bra hotell med All inclusive tog vi,bra vet jag det är för jag har insider information från en vän bosatt i Villahermosa i Mexico :)) Kan det bli bättre? Nej, inte för oss iallafall.

Jag tror att det är viktigt att drömmar får bli sanna,åtminstone en del av dem,redan i tidiga tonåren när jag brevväxlade med Mexicovännen så vaknade en önskan om att någongång i livet få åka dit,nu är den tiden! I mars bär det av,livet är för kort för att skjuta upp allt man vill,har man möjlighet ska man slå slag i saken! Visdomsord från mej:)
Tips!Googlar man på Playa del carmen hittar man mycket fint att se på........jag är dålig på att länka.

Ikväll ska vi bjuda vänner på mat,älgstek får det bli och ett gott rödvin till. Lite mysljus och sprakande eld i spisen,det blir fint!

Ha en riktigt bra helg!!

2 kommentarer:

  1. Hej du drogs in hit från en annan blogg när jag såg att ni skulle fira lillajul. Vad roligt. Hoppas ni får en trevlig kväll. Är ursprungligen själv från pedersöre så är lite roligt.
    Hoppas det är ok att jag lägger till dig bland mina utrikiska bloggar. Ha det så gott/Gela

    SvaraRadera
  2. Välkommen Gela! bara roligt med följare av bloggen.

    SvaraRadera