Sagas trädgård

Sagas trädgård

måndag 17 januari 2011

Januari kväll

Nästan en historisk dag detta....när min bror fick såld vår hemgård med fähus och olika uthus m.m,det blev helt förståeligt alldeles för stort för 2 personer men visst känns det lite vemodigt att det inte hör till "vår" släkt längre...men förändringar hör till livet. Roligt är det att de nya ägarna planerar att ha någon form av djurhushållning på gården,vad det blir återstår att se :)
Imorgon blir det tidig väckning och öppna dagiset jag jobbar på...men en stämningsfull bild från julafton ska jag bjuda på!
Ha en bra vecka!


5 kommentarer:

 1. Att en gård försvinner ur familjen är stort, jag vet, det har gjorts i min släkt också, men det blir bra och allt har sin tid....
  Kram

  SvaraRadera
 2. Förstår att det känns lite sorgligt, min bror bor kvar i mitt föräldrahem och det känns gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 3. Livet måste gå vidare.... vemodigt att den går ur er släkt så.. men...

  SvaraRadera
 4. Förstår att det kan kännas tomt. När det "alltid" varit på ett vis. Det viktigaste är ju ändå att man har varandra, allt annat är ändå bara saker.
  Jag hoppas bättra mig med kommentarer och så, har varit på besök i din blogg men det har blivit dåligt med att ge dig något tillbaka.
  Idag slutade jag tidigt, imorgon börjar skiftet sent på min förskola, så nu känns det som om jsg har tid till detta.
  Ha en skön vecka du också! Verkligen en stämningsfull bild du bjuder på.
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Det är bara jag som är inne och skriver en liten rad till dig, har varit inne och läst regelbundet, men är så dålig på att kommentera.
  Så nu har jag gjort det:)
  Ha en trevlig em
  Camilla

  SvaraRadera