Sagas trädgård

Sagas trädgård

måndag 12 april 2010

Hemma igen....
Egentligen kom vi nog igår,vanlig jobbdag idag o nu har jag smältat alla intryck jag fick ,tror ja...vi hade en jättebra resa,precis som en minisemester,startade på torsdan,tog Viking Line över,mässa 5 timmar på fredan sen till vårt mysiga hotell vi slussen för att vila,och ställa oss inför koloni besöket hos Kenneth.Det var ett fint besök,tog en promenad sen med ca 20 andra forumister till restaurang Lilla Capri på Söder där vi fick en GOD italiensk kall buffe´med gott vin till. Avslutade kvällen redan 21.30 för då var mitt huvud för trött att orka hänga med i diskussioner efter den fullspäckade dan så då traskade vi "hemåt" i stilla vår regn.....


Lördags morgonen körde vi till Knivsta för att besöka Rogers yngre bror med familj,det var ett kärt återseende! Lilla Iris 9mån har vi ju inte haft möjlighet att träffa förut,helt bedårande söt skapelse...som sina syskon!!


På e.m styrde vi kosan mot hamnen och gick o strosade några timmar i gamla stan men då var det hiskeligt kallt bara +3 o småregnade så vi sökte oss in på ett trevligt ställe för lite värme o dryck. Båten tibaks avgick 21.00.Morgonen därpå tog vi morgonkaffe hos R:s syster i Åbo o sen bar det iväg norrut!


Ska återkomma om mina mässfynd!

2 kommentarer:

  1. Förstår att ni haft en trevlig och innehållsrik helg! Måste varit trevligt att träffa så många forumister!
    Ha det bra / Margot

    SvaraRadera
  2. hej igen...vad kul det vara att träffas på riktigt

    Ha det gott /Berit

    SvaraRadera