Sagas trädgård

Sagas trädgård

onsdag 13 oktober 2010

Slow motion

Så känns det nu....att allt måste gå i,eller så får jag tänka om och utöva det som när man läser det med svenskt uttal:)
Egentligen har jag aldrig haft nåt problem me min rygg i hela mitt 44åriga liv förrän nu,när jag äntligen skulle ta mej i kragen o variera mitt "aktivitetskonto" jag har ju sprungit(joggat) i några år och borde väl hålla mej till det..men så fick jag ett infall att börja me zumba(provat en gång förr) och det är hur kul som helst,om man inte som jag då leker Shakira när det kommer till rumpsvängningspartierna......

Åkte till jobbet som vanligt i måndags,hade kort dag,gick ok fast det var hopplöst att böja sig,skyllde på ömma muskler..som förvärrades eftersom timmarna gick,,åkte igen tisdagmoron men klarade 2 timmar,sen ville jag bara lägga mej ner o gråta,det gjorde så förfärligt,vansinnigt ont i vänstra sidan och benet,fick en läkartid,tur att jag hade nära..svårt att köra bil.Doc ordinerade Voltaren tabl (hjälper inte) men snaskar burana i tillägg,samt vila eller att jag går sakta,sitta är svårt så det kan jag glömma.

Så nu är rutten kylskåp-säng-wc,jaa jaska klä på mej o ta en tur till postlådan idag.Tur man har bärbar dator,som så gärna är min sängkompis:)

Tack du som orkade läsa! Nu blir det mat !

Ta hand om era ryggar,hälsn.Saga

5 kommentarer:

 1. O stackars dej.Hoppas det inte blir långvarigt.Inte roligt att ha ont.Krya på dej.

  SvaraRadera
 2. Här är en till som vet vad det är att ha sjukrygg. . . Inte dock för tillfället. Men jag har överrörliga leder annars också, vilket gör att jag lätt får kotförskjutningar om jag inte lyfter rätt och motionerar normalt och ryggjumpar. . . Och det kommer jag ju i håg så länge ryggen ömmar,men sen när den känns bra, så glömms jumpandet och det där med att lyfta rätt.. . . Men krya på dig. . .

  SvaraRadera
 3. Nej usch va jobbigt för dig! Har tidigare haft problem med ryggen så jag vet hur hemskt det är! Hoppas verkligen att det går snabbt över!
  Sköt om dig och krya på dig!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig blogg jag trillade in på....
  Det lät inte bra med ryggen, krya på dig!

  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Tack alla goa läsare! Märker det går sakta mot det bättre,men långtifrån bra ännu.....men jag är vid gott mod!!Kram Saga

  SvaraRadera