Sagas trädgård

Sagas trädgård

söndag 24 oktober 2010

Stickar!

Nu är jag igång igen me lite stickning! Det är en stund sen jag gjorde benvärmarna år döttrarna(sonen ville inte ha...) men nu kom jag plötsligt på att jag behöver en halsduk/skydd till min vit nya jacka :)

Så det blev en svart variant av Novitas softy garn,härligt mjukt o skönt,stickar på 8:ans rundstickor så det går ganska fort...fast inte om man gör som jag första omgången och har snurr på hela härligheten så det blev helt tokigt,bara att riva o börja om,grrr.Men nu är det ok ska vi tro!


Idag gick jag ut en sväng o fotade den vackert höstfärgade azalean bakom huset,som jag flyttade i våras,det ser nog ut som den klarade flytten bara den nu fixar vintern....


Tack för alla snälla kommentarer angående make over´n :) Ha en bra vecka!

1 kommentar:

  1. Kul att du också är igång med stickning! Det är skönt att ha något i händerna, när man t ex tittar på TV på kvällarna. Jag har en del svart mohairgarn liggande, det får nog bli en halsduk eller sjal.
    Azalean ser ju fin ut, den klarar säkert vintern. Vi får väl hoppas att vintern inte blir lika sträng som förra, men kylan har ju kommit tidigt i alla fall!
    Ha det gott!
    Christina

    SvaraRadera