Sagas trädgård

Sagas trädgård

onsdag 12 maj 2010

Värme väntas!


Äntligen väntas värme från öst!! Underbart!

Här i byn händer det saker vill jag lova! Igår hade vi en björn inpå knutarna,som visade sig vara en två års unge men tror ni inte en skock skjutglada jägare löpte amok och sköt stackaren!! Med tillstånd förstås....min åsikt är att man hade bedövat denne och forslar honom österut till djupa skogar....många andra är av min åsikt.Helt ense med tanken att den inte passar i bebyggelse och i Finlands barnrikaste kommun,men att döda den var INTE nödvändigt!!!


Jobbade ute en stund efter hemkomsten från det avlönade :) jobbet idag och hade sällskap av en envist trummande hackspett bakom huset,rusade in efter kameran o fångade honom på bild,undrar om han har huvudvärk till kvällen?? Hur klarar man timtal med trummande mot träd dagligen? :)


Imorgon blir det en skön ledig dag med sovmoron,Ha de gott alla!
5 kommentarer:

 1. Ja värme vill vi ha NU.
  Saga är ju ett himla vackert namn och tillsammans med blommor blir det ännu finare.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Jo tack :)Har nyligen beställt boken du gjort tillsammans med Eva,satt o läste den igår.Underbar!

  SvaraRadera
 3. Idiotknippet till jägare hade säkert beslutat sig för att skjuta björnen redan när den strövade in och gav sig till känna. Med lite gnällande på myndigheten och lite uppblåsning från mediernas sida så var det inte så svårt att få tillstånd att skjuta stackaren. Tråkigt men sant.

  SvaraRadera
 4. ... Och angående hackspettar: Deras hjärna är kanske upphängd i gummibandsliknande funderingar som gör att den gungar med utan att slå mot skallbenet... Eller något ditåt? :) Annars skulle de knappast existera...

  SvaraRadera
 5. ja nu har ni det väl riktgt varmt och skönt....... :)
  Håkan

  SvaraRadera